Navigation
Responsive EN
Helder. Puur. Authentiek.

Helder. Puur. Authentiek.

Ligbed in de wellness-afdeling van Hotel Post Bezau
In de Susanne Kaufmann Spa ontfermt zich een gekwalificeerd team individueel over u.

Te gast bij Susanne Kaufmann in de Alpen.

Tijdens uw vakantie in het hotel Post Bezau in het Bregenzerwald verenigt u natuur, wellness, genot, sport en cultuur. Duik in rust en ontspanning, tank kracht en schep nieuwe energie, geniet van de adembenemende natuur en wellness bij Susanne Kaufmann!

Wellness en TCM detox bij Susanne Kaufmann

Gunt u zich een time-out en focus op uw welzijn en schoonheid. In de Susanne Kaufmann Spa ontfermt zich een gekwalificeerd team van artsen en therapeuten individueel over u. De holistische aanpak met de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het hotel Post Bezau concentreert zich op uw gezondheid en innerlijke balans. Met een op u persoonlijk afgestemde combinatie volgens het holistisch therapeutische concept – gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde, een diëtistisch voedingsconcept, effectieve behandelingen voor uw lichaam en efficiënte schoonheidsbehandelingen – worden zichtbare resultaten behaald. De functionele cosmeticaproducten uit de verzorgingslijn Susanne Kaufmann organic treats vormen een weldadige aanvulling op het verwenprogramma in de Susanne Kaufmann Spa.

Een Alpenmeer in het Bregenzerwald
De unieke natuur van de Alpen nodigt uit tot actief genieten.

Actief in de natuur in zomer en winter

Het hotel Post ligt midden in de Oostenrijkse bergen. De unieke natuur in de Alpen nodigt u regelrecht uit om actief te genieten en biedt ontelbare mogelijkheden om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen. In de zomer wandelt u over de bergweiden naar de bergtoppen in de regio, maakt u een fietstocht of gaat u ontspannen zwemmen, vissen of golven. In de winter loopt u te voet door het winterse boslandschap, ontdekt u de bergwereld voor de deur van het hotel Post op de ski's, geniet u van gezellige hutavonden en maakt een spannende sledetocht met het hele gezin.

Inclusief activiteitenprogramma – outdoor en indoor

Bovendien wordt in het hotel Post gedurende het hele jaar dagelijks een indoor en outdoor activiteitenprogramma aangeboden. En voor nog meer actie zijn er tennisbanen, een tennishal met tennisacademie, vele fitnessmogelijkheden en een binnenbad.

Kinderen brengen de herfstvakantie door in het Bregenzerwald
In het hotel Post Bezau is het hele gezin welkom om samen onvergetelijke dagen door te brengen.

Vakantie voor het hele gezin

Vakantietijd is de beste tijd van het jaar. In het hotel Post Bezau is het hele gezin welkom om samen onvergetelijke dagen door te brengen. Wij zijn speciaal ingesteld op de behoeften van gezinnen met kinderen en onze medewerkers doen er alles aan om ook ongewone wensen snel en ongecompliceerd te realiseren. Bovendien biedt het hotel Post speciale aanbiedingen voor jonge gasten en in de vakantietijd wordt er door de week iedere dag een kinderprogramma georganiseerd. Zo weten ouders dat hun kinderen in goede handen zijn en kunnen in alle rust enkele vakantie-uurtjes alleen besteden.  

Ontspannende dagen in het hideaway in de Oostenrijkse bergen

Plan uw verblijf bij Susanne Kaufmann in de ongerepte natuur van Vorarlberg. Stuur ons een niet-bindende aanvraag en verheug u op ontspannen dagen in een uniek hotel en een heerlijk landschap. Op onze Duits en Engelstalige website krijgt u nog meer gedetailleerde informatie over het omvangrijke aanbod in het Hotel Post in Bezau.

Locatie en routebeschrijving

U bereikt het hotel Post in het Bregenzerwald met de trein, de bus, met de auto en met het vliegtuig. De bushalte Bezau ligt 200 meter van het hotel, de dichtstbijzijnde internationale stations zijn Bregenz, Dornbirn en St. Margarethen, de dichtstbijzijnde luchthavens zijn Friedrichshafen, Allgäu Airport, München en Stuttgart in Duitsland, St. Gallen en Zürich in Zwitserland en Innsbruck in Oostenrijk.

Als u ons vertelt wanneer u komt, organiseren we graag uw transfer naar het hotel Post Bezau. Meer informatie over de route vindt u hier. Mocht u nog vragen hebben, stuur ons dan een e-mail: office@hotelpostbezau.com of bel ons: +43 5514 22 07 0. We adviseren u graag persoonlijk. We verheugen ons op uw bezoek!